*Χριστέ, το φως το αληθινόν*διδάσκοντες αὐτοὺς τηρεῖν πάντα ὅσα ἐνετειλάμην ὑμῖν· καὶ ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. Ἀμήν.*...

Translate

Συνολικές προβολές

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι
Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι ονομάζεται ένα σχοινί από, συνήθως, μαύρο μάλλινο ή μεταξένιο νήμα πλεγμένο σε κόμπους. Πρόκειται για ένα βοήθημα προσευχής για μοναχούς, κληρικούς αλλά και λαϊκούς της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας.

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Σε αυτόν μπορούμε...

Όταν η ψυχή σου είναι βαριά και νιώθεις ότι ακόμα και ο αέρας που αναπνέεις κόβετε από τα στήθη σου τότε μην το βάζεις κάτω. Αυτό θέλει ο πονηρός!!! να σε κάνει να νιώθεις πως όλα είναι μαύρα πως δεν έχεις αδιέξοδο, όχι μην πέσετε σε αυτήν την πλάνη εκείνη την ώρα!!! είναι που πρέπει ο κάθε χριστιανός να βρει την εσωτερική του δύναμη και να γονατίσει μπροστά στον Θεό να προσευχηθεί με δάκρυα στα μάτια να ζήτηση το έλεος του κυρίου. Ο Θεός αδελφοί μου να είσαστε σίγουρη ακούει της τεθλιμμένες καρδιές μας μόνο αυτός μας αγαπάει , αγνά και ειλικρινά μόνο σε αυτόν μπορούμε και πρέπει να αφιερώνουμε την ζωή μας εξολοκλήρου.

Γράφει η Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου

fb google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

“Μητροπόλεις”

“Μητροπόλεις”
Στην ενότητα “Μητροπόλεις” μπορείτε να ενημερωθείτε για την διοικητική δομή και την οργάνωση της εκκλησιαστικής ζωής, ανά Ιερά Μητρόπολη, για τα μοναστικά κέντρα, την τοπική αγιολογία και το κοινωνικό έργο. Για πρακτικούς λόγους έχουν συμπεριληφθεί εκτός των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι Μητροπόλεις της ημιαυτονόμου Εκκλησίας της Κρήτης, καθώς και οι υπαγόμενες απευθείας στη διοίκηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου. Για καθεμία από τις Μητροπόλεις δημοσιεύουμε τις διευθύνσεις επικοινωνίας, τα τηλέφωνα και τους διαδικτυακούς τόπους, όπου υπάρχουν. Σε πολλές από τις Μητροπόλεις, στο Αρχείο Ειδήσεων, μπορείτε, τέλος, να πληροφορηθείτε για σημαντικά δρώμενα και τη ζωή της τοπικής Εκκλησίας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
CLIK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ