Συνολικές προβολές σελίδας

Αποτέλεσμα εικόνας για ρόδον το αμάραντον
                 

Τεῖχος εἶ τῶν παρθένων, Θεοτόκε Παρθένε, καὶ πάντων τῶν εἰς σὲ προστρεχόντων.
Ὁ γὰρ τοῦ οὐρανοῦ καὶ τῆς γῆς, κατεσκεύασέ σε ποιητής, Ἄχραντε, οἰκήσας ἐν τῇ μήτρα σου, καὶ πάντας σοι προσφωνεῖν διδάξας· Χαῖρε, ἡ στήλη τῆς παρθενίας, χαῖρε, ἡ πύλη τῆς σωτήριας. Χαῖρε, ἀρχηγὲ νοητῆς ἀναπλάσεως, χαῖρε, χορηγὲ θεϊκῆς ἀγαθότητος. Χαῖρε, σὺ γὰρ ἀνεγέννησας τοὺς συλληφθέντας αἰσχρῶς, χαῖρε, σὺ γὰρ ἐνουθέτησας τοὺς συληθέντας τὸν νοῦν. Χαῖρε, ἡ τὸν φθορέα τῶν φρενῶν καταργοῦσα, χαῖρε, ἡ τὸν σπορέα τῆς ἁγνείας τεκοῦσα. Χαῖρε, παστάς ἀσπόρου νυμφεύσεως, χαῖρε, πιστοὺς Κυρίῳ ἁρμόζουσα. Χαῖρε, καλὴ κουροτρόφε παρθένων, χαῖρε, ψυχῶν νυμφοστόλε ἁγίων
                                                 Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε

Μετάφραση / Translation

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

της Μαρίας Ζουμή Ο Xριστιανισμός καταπολεμείται

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιος θεοςΔεν κάνω κατήχηση ούτε προσηλυτισμό. Διάφορες επιστολές, που βασίζονται σε θεωρίες της Νέας Εποχής, και δημοσιεύονται στο Νέο Κόσμο είναι ασεβείς, επιθετικές μέχρι και υβριστικές, θίγουν τα πιστεύω μου και εκφράζω τις αντιρρήσεις μου με βάση τη χριστιανική διδασκαλία.
Κάποιοι συμπολίτες γίνονται θύματα των θεωριών αυτών και αγωνίζονται να παραπληροφορήσουν και παρασύρουν κι άλλα θύματα στα δίχτυα της πλάνης που εκείνοι έχουν παγιδευτεί.
Ασυλλόγιστα καταλήγουν να κηρύττουν πως
ο ήλιος είναι ο αληθινός Θεός της μιας και μόνης παγκόσμιας αληθινής θρησκείας, των αποκρυφιστών της λατρείας του ήλιου, που είναι η αρχαιότερη θρησκεία του κόσμου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν με τίτλο Καζακστάν και παγκοσμιοποίηση Ν.Κ 29/12/16.
Χωρίς να θέλουν λοιπόν κηρύττουν πως οι πρωτόγονοι άνθρωποι της γης λάτρευαν Τριαδική Θεότητα, δηλαδή τον ήλιο. Ο ήλιος που είναι ένα άστρο αυτόφωτο, στέλνει φως και θερμότητα, θερμαίνει και συμβάλλει στη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη Γη. Για την ύπαρξη και διατήρηση ζωής χρειάζεται νερό, αέρας και θερμότητα. Η θερμότητα προέρχεται από το φως και το φως από τον ήλιο. Αυτός είναι ο σκοπός που δημιούργησε ο Θεός τον ήλιο. Όχι κύριοι κήρυκες της πλάνης, Ο ήλιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θεός. Είναι απλά ένα δημιούργημα του Θεού, καθώς και η φύση είναι δημιούργημα του Ενός, Προαιώνιου Αληθινού Τριαδικού Θεού, που δημιούργησε το απέραντο και ανεξερεύνητο Σύμπαν και τον υλικό και πνευματικό Κόσμο. Στη φύση έβαλε τα υπόλοιπα απαραίτητα στοιχεία για τη ζωή κάθε είδους.
Μια Μυθοπλασία με τίτλο Θυσίες, τελετές και Ιεροτελεστίες Ν.Κ 29/12/16 εξισώνει το λογικό άνθρωπο με τα άλογα ζώα, που δημιούργησε ο Θεός με σκοπό να εξυπηρετούν τον άνθρωπο. Άραγε ο άνθρωπος, που με την άπειρη αγάπη και ευλογία του Θεού προόδευσε τόσο πολύ, δημιουργήθηκε χωρίς σκοπό;
Μήπως έχει υποχρέωση να ευχαριστεί, να σέβεται και να δοξάζει το Δημιουργό του αντί να Τον πολεμά;

Γράφει η κ. Μαρία Ζουμή\
Αναγνώστρια μας

Δημοφιλείς αναρτήσεις